Paraishockey

Paraishockeyn växer och intresset börjar bli stort i Stockholm. Om man vill komma i kontakt med en förening som bedriver paraishockey (ishockey för personer med funktionsnedsättning), Hur ska man göra då?

Det finns lite olika vägar

  • Ring föreningen direkt 
  • Är du osäker på var verksamheten finns så kan man höra av sig till Stockholms Parasportförbund, Eddie Björketun  Eddie.Bjorketun@parasport.se eller 08 5250 85 56 eller söka på www.parame.se som är ett nationellt rekryteringsverktyg.

Vill man ha stöd för att man bedriver eller vill starta upp verksamhet eller kanske bara vill veta mer så kan man kontakt mig Peter Melander på peter.melander@rfsisu.se eller 076 145 26 75. Mer konkret vad man kan få stöd är, val av målgrupp, inkludering, ledarskap, kunskap om målgrupper mm.

Kan man som förening hjälpa till fast man inte bedriver verksamhet?

  • Ja, vore kanon om man har en flik på hemsidan med paraishockey där man länkar till de föreningar som bedriver verksamhet för det finns säkerligen personer i eller runt varje förening som skulle behöva veta att paraishockey finns, vill man ha hjälp med text och innehåll så är det bara att höra av sig till peter.melander@rfsisu.se eller 076 145 26 75

Nedan finner Ni länkar med ytterligare information om paraishockey.

Om idrotten | Parasport Sverige

Paraishockey (paralympics.se)

 

Senast uppdaterad: 23-08-09 av Terese Hammarqvist