Herrveteran

Veteranishockey för herrar ligger under Veteranishockeyförbundet.  Verksamhet för herrveteran och rekreation bygger på friskvård & motionsidrott i trevlig tävlingsform. 

Här hittar du länken till Veteranishockeyförbundets hemsida. Där kan du också läsa om vad som gäller för veteranspel för herrar. Stockholms Ishockeyförbund (vetshockey.se)

 

Veteranishockeyförbundet i Stockholm organiserar seriespel och distriktsmästerskap för ishockeyspelare i Region Öst samma kalenderår som spelaren fyller 35 år, och som ej längre deltar i seriespel från div III och uppåt, samt rekreationshockey för herrar. Då ska man fyller 18 år samma kalenderår som matchen spelas.

Stockholms Veteranishockeyförbund, förkortat SVIF, är en ideell förening med verksamhet som omfattar Svenska Ishockeyförbundets region öst (Stockholm, Uppland, Södermanland, Gotland och Åland). SVIF har funnits sedan 1983 och är idag världens 3:e största Veteranförbund efter Kanada och USA. Vi har drygt 40 föreningar anslutna och totalt drygt 1650 stycken ishockeyspelare i ålder +35 och uppåt, finns spelare som har passerat +80 med råge. Vi bedriver seriespel och distriktsmästerskap och lagen är fördelade i ålderskategorierna - +35-, +45-, +50-, +55-, +60.

 

Senast uppdaterad: 23-08-31 av Terese Hammarqvist