Senior

Här hittar du information kring Seniorserierna, det finns både Regionala och Distriktsserier för seniorspelare. 

Regionala Serier Senior

Regionala serier "ägs" av Region Öst och deras tävlingskommitté. Stockholms Ishockeyförbund hjälper dock till med att administrera de regionala serierna eftersom Region Öst inte har något eget kansli. 

  • Damer division 1 Östra Här

  • Division 2 Östra Här

  • Division 3 Östra Här

 

Distriktsserier Senior

Distriktsserier är serier som Stockholms Ishockeyförbund "äger". Den serieindelningen ligger separat eftersom det är tävlingskommittén i Stockholms Ishockeyförbund som har beslutat om den. Det är också tävlingskommittén i Stockholms Ishockeyförbund som beslutar i tävlingsfrågor för distriktsserierna förutom i Damrekreation där det sköts av DRU (Damrekreationsutskottet).

  • Damrekreation div 1,2,3

  • Division 4 Stockholm 

  • Division 5 Stockholm

 

Tävlingsbestämmelser

Svenska Ishockeyförbundets Tävlingsbestämmelser, utgör ramverket och reglerar formerna för hur ishockey i Sverige ska spelas. Tävlingsbestämmelserna bestäms och beslutas varje år av Svenska Ishockeyförbundets styrelse. Varje distrikt kan i sällsynta fall besluta om avvikelser ifrån Tävlingsbestämmelserna. Det är skillnad på tävlingsbestämmelser och seriebestämmelser. Seriebestämmelserna skrivs och beslutas av varje region samt distrikt inför varje säsong och dikterar hur serierna ska spelas och avgöras. Du hittar Tävlingsbestämmelserna HÄR

Seriebestämmelser

I seriebestämmelserna hittar du all information gällande kval, upp och nedflyttning, speldagar och även själva serieindelningen. Det är separata seriebestämmelser för regionala serier och distriktsserier. 
Seriebestämmelserna bestäms varje år av respektive region och distrikt. I seriebestämmelserna hittar du vad som gäller för varje serie gällande kval upp/ned, eventuella slutspel, speldatum, regler för övergångar och dispenser. Nästan all tänkbar info går att hitta i dessa dokument. 

Damer division 1 Östra HÄR

SB Region Öst Generella HÄR

Damrekreation div 1,2,3 HÄR

Division 4 & 5 Stockholm HÄR

 

Senast uppdaterad: 23-11-28 av Terese Hammarqvist