Bidrag & Fonder

Bidrag & Fonder
Här hittar ni information om vad det finns för bidrag och fonder att ta del av för er som förening!

Stockholms Ishockeyförbund är en central organisation som spelar en viktig roll i främjandet och utvecklingen av ishockeyn i Stockholmsområdet. En av dess viktigaste funktioner är att administrera olika bidrag och fonder som syftar till att stödja ishockeyverksamheten på olika nivåer, från ungdomslag och initiativ som främjar sporten.

Bidrag och fonder som förbundet hanterar kan omfatta ekonomiskt stöd till klubbar och eldsjälar för att täcka kostnader för olika aspekter. 

Förutom ekonomiskt stöd kan Stockholms Ishockeyförbund också erbjuda andra resurser och tjänster för att stärka ishockeygemenskapen i regionen. Det kan inkludera utbildningsprogram för tränare och domare, evenemang för att främja sporten och bygga gemenskap samt olika initiativ för att öka deltagandet och intresset för ishockey i alla åldrar och bakgrunder.

Genom att effektivt hantera bidrag och fonder spelar Stockholms Ishockeyförbund en viktig roll i att stödja och utveckla ishockeyn i regionen och säkerställa att sporten fortsätter att blomstra och nå nya höjder både på och utanför isen.

Senast uppdaterad: 24-02-12 av Terese Hammarqvist