Distriktslag

Här kan du hitta information om våra tre distriktslag, Stockholm Nord, Stockholm Syd och Stockholm Flick. Under respektive lag hittar du information kring ledarteamet och grundläggande upplägg.

Stockholms syn är att spelarnas utbildning sker i deras föreningsmiljöer och vi samarbetar inte med några privata aktörer på marknaden. 

Vi baserar distriktslagsverksamheten på värdegrunden

Glädje - Tävling - Respekt - Fairplay

Information

Att spela ishockey i något av Stockholms distriktslag betyder att man är representant för sin förening och ambassadör för Stockholms Ishockeyförbund. Attityd och förhållningsätt ska grundas på alla människors lika värde, i alla sammanhang.

Spelare som är aktuella/uttagna till spel i något av Stockholms tre TV-pucklag ska enligt beslut från Stockholms Ishockeyförbunds styrelse delta i spel den kommande säsongen i en förening tillhörande Stockholms Distrikt.

Uttagning sker till stor del genom scouting av spelare i samband med matcher. På pojksidan bjuds även alla spelare i aktuell ålderskull in till Visa upp sig tillfällen som har fri anmälan. På flicksidan är numerär är lägre och där har vi en motsvarande aktivitet som vi kallar Breddcamp. För att representera Stockholm i TV-pucken ska man ha spelplattform och tillhöra en förening i Stockholm när Tv-puckturneringen genomförs.  

Spelare som är med i TV-puckverksamheten ska delta till 100 % i förberedande verksamhet. Vi har nolltolerans mot all form av brukande av tobak, alkohol, narkotika, dopning, energidrycker och kosttillskott.

Vi följer Riksidrottsförbundets kostpolicy där ungdomar under 18 år avråds bestämt från att använda dessa preparat. Läs mer om antidoping nedan.

Ren vinnare https://www.antidoping.se/utbildning-fakta/utbildning/ren-vinnare/

Kontakt

Ansvarig för distriktslagsverksamheten på Stockholms Ishockeyförbunds kansli är Ulf Rustas, han nås på: ulf.rustas@stockholmhockey.se 

På Svenska Ishockeyförbundets officiella TV-pucksida hittar du alla tider, resultat och deltagande lag nedan

 https://www.swehockey.se/svensk-ishockey/serier-turneringar/tv-pucken/

Senast uppdaterad: 23-01-26 av Terese Hammarqvist