Hockeykids MGL2936 Web NY

Vi kan nu meddela att vi öppnat upp för nomineringar för två av våra mest ansedda stipendium/fonder: Torsten Flygelholms Minnesstipendium och Flickhockeyfonden.

Torsten Flygelholms Minnesstipendium hedrar enastående prestationer inom föreningen och hyllar minnet av vår tidigare ordförande Torsten Flygelholm. Om du känner till någon som har gjort en betydande insats inom er förening,  uppmuntrar vi er att skicka in er nominering.

Torsten Flygelholms Minnesfond (stockholmhockey.se)

Flickhockeyfonden är tillägnad att stödja och främja ungdomsishockey, särskilt bland unga flickor. Om du vet om en exceptionell person som gjort det lilla extra för flickhockeyn och som visar passion och engagemang för sporten, tveka inte att nominera denne för detta ärofyllda bidrag.

Flickhockeyfonden (stockholmhockey.se)

Vi uppmanar allmänheten att delta i denna viktiga process genom att skicka in nomineringar för personer eller föreningar som förtjänar att bli erkända för sina framstående prestationer och bidrag till ishockeyn. Tillsammans kan vi hylla och stödja våra ledare och föreningar genom att inspirera till fortsatt framgång och utveckling.

Skicka in dina nomineringar senast 15/5 för att säkerställa att dina kandidater beaktas. Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans hylla våra eldsjälar.

Terese Hammarqvist 24-04-08