Nu börjar tävlingsverksamheten så smått dra igång

Vi hoppas alla har haft en skön sommar, kunnat vara lediga och kanske sysslat med annat än ishockey. Även om vädret på vissa ställen varit lite sisådär.

Vi i tävlingskommittén har rivstartat hösten med en massa föreningsmöten där vi förhoppningsvis kunnat hjälpa en del föreningar med sina serieanmälningar så att det blir en toppensäsong för alla aktiva.

Lite saker att tänka på inför säsongen

Cuper

Glöm inte att söka tillstånd för deltagande i cuper. Ansökan görs i TSM. Allt cupdeltagande, även hockeyskoj, ska anmälas året runt. VIKTIGT! För att deltagande ska godkännas måste minst kraven i seriebestämmelserna för Stockholm Hockey Cup uppfyllas. Sedan kan cuparrangören ha ytterligare regler för deltagande. T ex  för en cup i U13 så får man ha högst 25% spelare i U12 ålder, men sedan kan cuparrangören ha ytterligare regler, t ex att inga överåriga är tillåtna.

Träningsmatcher

För träningsmatcher ungdom ska tillstånd sökas för alla matcher med internationellt deltagande samt matcher när Stockholm Hockey Cup pågår.

Upptaktsträffar

Glöm inte upptaktsträffarna för Stockholm Hockey Cup. Torsdag den 21 september för zonspelslagen och torsdag den 28 september för helplanslagen. Inbjudan med mer information kommer under v35.

Vi ses väl i en ishall nära dig snart?

Med vänlig hälsning

Tävlingskommittén

Stockholms Ishockeyförbund

Anton Wallgren 23-08-28