Inbjudan till Breddcamp för F14-F15 (födda 08 och 09)

Nu drar vi igång förberedelserna inför TV-pucken 2023!
Flickorna genomför en Breddcamp. Campen genomförs lördag 1/4 och är öppen för alla flickor födda 08 och 09 och vi tillämpar fri anmälan.

 

Inbjudan gäller spelare som är verksamma i en förening som tillhör Stockholms Ishockeyförbund.
OBS! En del flickor har dispens för spel i Stockholmsföreningar, men man har sin huvudförening i t.ex. Södermanland och Uppland. Man tillhör det distrikt som sin huvudförening är kopplad till när det gäller representation i TV-pucken. Dvs tillhör du Sörmland är det där du spelar TV-Pucken.

Kort beskrivning av upplägget. Spelarna delas in i lag med ca 15+2 spelare per lag. Varje spelare får ca 5 matcher var (beror på hur många som anmäler sig). Matcherna spelas 2x15. Det spelas endast matcher. Vi serverar ej heller mat eller mellanmål under dagen. Efter helgen meddelas de 40+6 spelare som går vidare och genomför läger under våren.
När det gäller flickor födda 2010 kommer inga att bli aktuella för spel i TV-pucken säsongen 2023/24. Spelare födda 2010 kommer ej heller att lånas ut till andra distrikt. Vi har denna policy för att bereda plats för så många flickor som möjligt födda 2008 och 2009 att spela TV-pucken. Ambitionen är att ha ett rent U16 lag i framtiden, i takt med att antalet flickhockeyspelare ökar inom distriktet.
Datum: 1/4-23
Tid: 6-8 timmar mellan 12-20 (exakta tider meddelas när detaljprogram är klart)
Plats: Renew Arena (Upplands Väsby)
Kostnad: Aktiviteten är kostnadsfri
Ingår: ca 5 matcher, lån av tröja
Anmälan: Senast torsdag 23/3-23 via denna länk: https://educationwebregistration.idrottonline.se/.../1736731

I anmälningslänken fyller du personliga uppgifter, ange även position, klubbfattning, födoämnesallergi, medicin m.m. (de sistnämnda uppgifterna är för fortsatt verksamhet).

TV-puckens Ledarteam
Lasse Billing Huvudansvarig
Magnus Larsson Ass-tränare
Oliver Eisele MV-tränare
Ulf Ahlstrand Lagledare
Maria Augustinson Material
Charlotta Munck Fysio/lagläkare

Mer utförlig information kommer när kallelsen skickas ut under veckan innan aktiviteten.

Terese Hammarqvist 23-02-20