Bild1 (1)

Nu är det dags att preliminärt anmäla sig till seriespel nästa säsong!

Din förening har fått ett utskick och nedan kan ni se vilka datum som är viktiga för anmälan.

Anmälan till seriespel säsongen 2023/2024 sker i två steg. Både den preliminära och den slutgiltiga avgiften faktureras föreningen. Den preliminära avgiften faktureras efter den 1 juni.

  1. Preliminär anmälan den 15 - 30 maj

En preliminär anmälan av lag görs mellan den 16-30 maj. Den preliminära anmälan är först bekräftad när en anmälningsavgift om 2000 kr per lag är betald. Denna anmälningsavgift ingår i den totala serieavgiften och betalas inte tillbaka vid eventuellt återbud. Anmälan stänger sedan över sommaren och inga nyanmälningar tas emot under perioden 31 maj till 22 augusti.

Anmälan till distriktsmästerskap är bindande och gruppindelning samt tidsättning görs i början av augusti 2023.  Sista anmälningsdatum för DM är 30 maj

 

  1. Definitiv anmälan 22 augusti - 1 september

I augusti-september gör man sin definitiva anmälan och har möjlighet att ändra sin preliminära anmälan och lägga till eller ta bort lag. Föreningar som drar tillbaka sin preliminära anmälan får ej tillbaka anmälningsavgiften om 2000 kr. Föreningar som inte gör några ändringar i sin preliminära anmälan anses vara nöjda med sina anmälningar och faktureras därefter resterande anmälningsavgift med betalningsvillkor 30 dagar.

 

Serielottningen till SHC skickas ut efter den 18 september.

 

 

Terese Hammarqvist 23-05-15