Vi hälsar våra två nya medarbetare varmt välkomna till Stockholms Ishockeyförbund!

Peter Hällsås kommer arbeta med uppdraget som Anläggningsansvarig på Stockholms Ishockeyförbund och Region Öst samt även koordinera Specialdistriktsidrottsförbunden, SDFs Anläggningsgrupp i Stockholm.

Peter har tidigare bl.a. varit klubbchef i Huddinge Hockey & marknadsansvarig på Hockeyettan AB. De senaste 6 åren har han haft uppdrag i tv-världen som projektledare/produktionsansvarig för live-sändningar från bl.a. SDHL, HA, Svenska cupen i fotboll, Champions league i handboll etc. 

Parallellt med ovanstående har han varit engagerad i Stockholms Ishockeyförbund på några olika positioner under åren såsom: styrelseledamot, Anläggningskommittén, ordförande i TK region öst samt Överklagandeutskottet.

Ni når Peter på peter.hallsas@ishockeyforbundost.se

Angelica kommer att jobba med VM i första hand men också med kommunikation i dess olika former på Stockholms ishockeyförbund.

Angelica kliver in i visstidsanställning på deltid fram till nyår. Vid sidan av pluggar Angelica till projektledning med inriktning möten och evenemang.

Angelica har en bakgrund i Mälarö Hockey där hon själv varit aktiv spelare i ung ålder. I familjen har hon också två bröder som spelar i Mälarö A-lag i dagsläget.

” Jag brinner för hockeyupplevelsen, skapa evenemang och upplevelser för att alla ska få vara en del av den gemenskap och sammanhållning som finns inom ishockeyn och idrotten i stort.”

Angelica känner att den här tjänsten hos Stockholms ishockeyförbund passar henne väldigt bra med tanke på hennes brinnande intresse för ishockeyn och i kombination med den utbildning hon också studerar.

” En viktig del av tjänsten innebär att koppla samman volontärsdelen inför VM. Det ska bli oerhört roligt att träffa folk ifrån de olika föreningarna inom Stockholm hockey.”

Ni når Angelica på angelica.gronlund@ishockeyforbundost.se

Marcus Dahlman 24-10-08