Tkh Bild Hbk

Visst har ni killar eller tjejer i er förening som är mellan 15-25 år?

Kanske dom redan är ledare på något sätt hos er. Eller framförallt vill bli ledare. I så fall ska ni ta chansen att anmäla till vår årliga Unga ledare utbildning. I år genomför vi utbildningen på idrottens verkliga hemmaplan Bosön. Miljön som andas idrott och inspiration.

Vi ger möjligheten till 15-20 st. unga ledare inom ishockeyn denna unika möjlighet att under en kväll och en intensiv helg genomgå utbildningen. Precis som de senaste fyra åren sker utbildningen i samarbete med Handbollförbundet Öst.

 

I vår modell tillämpar vi mentorskap. Detta innebär att den unga ledare ledaren ska ha en mentor. Samma mentor kan ha flera unga ledare som denne vägleder. Mentorn genomför en halvdagsutbildning samma helg på Bosön.

Ta nu chansen att tillsammans med andra intresserade killar och tjejer få en väldigt bra grundläggande ledarutbildning. På schemat står bland annat ledarskap, metodik barn och ungdomar fysiska och psykiska utveckling.

Utbildningen är kostnadsfri och stöds av RF-SISU Stockholm.

Mer information och ansökan hittar du här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1770330

Sista anmälningsdag 24/8-23

Innehåll i utbildningen

För unga ledare: Ledarskap, barns fysiska och psykiska utveckling, metodik och för Mentorer: Uppdraget som mentor, förhållningssätt, samtalsteknik

Introkväll Unga ledare och mentorer
Datum: Onsdag 6/9-23
Tid: 18.30-20.00
Plats: Teams

Utbildningshelg Unga ledare
Datum: 9-10/9-23
Tid: 08.30-17.00 båda dagarna
Plats Bosön

Utbildningsdag Mentorer (endast lördagen)
Datum: 9/9-23
Tid: 08.30-12.00 avslutas med lunch
Plats Bosön

 

Terese Hammarqvist 23-08-21